ماکارونی سبزیجات:

 

 مواد لازم برای ۴ نفر :

 

  •  هویج با برش های نازک     ۲۵۰ گرم
  •   آب و پوست پرتقال یا لیمو     یک عدد
  •   ماکارونی      ۳۰۰ گرم
  •   پنیر چدار     یک و نیم پیمانه
  •  ترخون تازه یا خشک     یک قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل     به اندازه کافی

 

  • طرز تهیه :

فر را روی ۳۵۰درجه سانتی گراد قرار بدهید.
در یک قابلمه متوسط هویج، پوست و آب پرتقال یا لیمو همراه با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کنید. به آن کمی نمک بزنید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا نرم شود.
پوست میوه را بردارید و بقیه مواد را به شکل پوره در بیارید.
ماکارونی را طبق دستور روی پاکت، بپزید و آبکش کنید و یک پیمانه از آب آن را کنار بگذارید.
ماکارونی را به قابلمه برگردانید. آب ماکارونی و پوره هویج را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بپزد تا سس آن کمی غلیظ شود.
سه چهارم پنیر را به مواد اضافه کنید، ترخون، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
ماکارونی را در ظرف مناسب بریزید و باقی مانده پنیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار بدهید.

  • ارزش غذایی هر وعده

کالری : ۳۷۰
چربی : ۸ گرم
چربی اشباع شده : ۴٫۵ گرم
کربوهیدرات : ۵۸ گرم
فیبر : ۴ گرم

  • خواص ترخون 

این گیاه تحریک کننده اشتهاست.
ترکیب های پلی فنولیک در این گیاه، میزان قندخون را کاهش می دهد.
منبع غنی ویتامین A،C و Bکمپلکس است.::