طرز تهیه بیسکویت لیمو-آویشن

این بیسکویت‌ها طعم بسیار خوبی دارند. عطر آویشن و طعم لیمو ترکیب عالی هستند که می‌توانید در ابتدای صبح از آن بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای 36 عدد

  • 1 ¼ پیمانه آرد کامل
  • نصف پیمانه پودر قند
  • ¼ پیمانه نشاسته ذرت
  • یک قاشق چایخوری برگ‌ تازه آویشن
  • یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • ¾ پیمانه کره
  • شکر دانه درشت
  • عسل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر قند، نشاسته ذرت، آویشن و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری عسل به آنها بیفزایید اما هم نزنید. کره را اضافه کنید و سپس با هم‌زن آنها را مخلوط کنید تا حالت چسبناک پیدا کنند. خمیر را تا زمانی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ فرم دهید.
  2. خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. سپس با چاقوی اره‌ای تیز یا کاتر دالبری، آنها را به مربع‌های کوچک برش دهید. اما توجه داشته باشید آنها را از هم جدا نکنید. روی آنها شکر دانه‌درشت بپاشید.
  3. سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید وبیسکوئیت‌ها را تا زمانی که کاملا برسته و طلایی شوند، بپزید.
  4. زمانی که بیسکوئیت‌ها هنوز گرم هستند، مربع‌ها را از هم جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. می‌توانید روی آنها عسل بریزید و با برگ‌های تازه آویشن تزئین و سرو کنید.