طرز تهیه کلوچه ترد سنتی

برای این کلوچه‌ها بهتر است از آرد کیک استفاده کنید تا کاملا ترد شوند و طعم بهتری داشته باشند.

مواد لازم

  • ¼ پیمانه کره خرد شده
  • ¼ پیمانه شورتنینگ (کره شیرینی‌پزی)
  • 1 ¼ پیمانه پودر کیک
  • یک پیمانه آرد کامل
  • ¾ پیمانه شکر
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ‌پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه + یک قاشق غذاخوری خامه هم‌زده
  • یک عدد تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا)
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک قاشق چایخوری شکر زرد
  • دو پیمانه توت‌فرنگی تازه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آب ‌لیموترش

خامه شیرین‌شده:

  • 1.5 پیمانه خامه فرم‌گرفته
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. کره و شورتنینگ را در کاسه کوچکی بریزید و هم بزنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  2. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آردها را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس نصف پیمانه شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کره را اضافه کنید و با انگشتان دست آنها را با یکدیگر مخلوط کنید تا گلوله‌های ریزی تشکیل شود.
  3. در یک کاسه متوسط، نصف پیمانه خامه، زرده تخم‌مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. خمیر را ورز دهید تا کاملا لطیف شود. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده پهن کنید و از داخل آن با قالب، 6 دایره بزرگ در بیاورید.
  4. خمیرهای دایره‌ای را درون سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  5. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، سفیده تخم‌مرغ و یک قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر مخلوط کنید. آن روی سطح خمیر بمالید و روی آن شکر زرد ناخالص بپاشید. آنها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.
  6. در یک کاسه متوسط، توت‌فرنگی‌ها و ¼ پیمانه شکر و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  7. برای تهیه خامه شیرین‌شده، در یک کاسه بزرگ یخ‌زده، 1.5 پیمانه خامه فرم‌گرفته، دو قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری وانیل را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
  8. روی کلوچه‌های ترد، خامه شیرین‌شده و روی آن مخلوط توت‌فرنگی بگذارید و سرو کنید.