طرز تهیه راویولی با پستو اسفناج

برای اینکه با سرعت بالا شام تهیه کنید، می‌توانید راویولی آماده خریداری و با پستوی اسفناج آن را تهیه و سرو کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • 255 گرم راویولی پنیری
  • 340 گرم کدو سبز خرد شده
  • 3.5 پیمانه اسفناج تازه
  • نصف پیمانه ریحان تازه
  • ¼ پیمانه سس سالاد با پنیر پارمسان
  • 2 قاشق غذاخوری آب
  • پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

  1. راویولی را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی پاکت در آب جوش بپزید و آبکش کنید. حدود دو دقیقه کافی است.
  2. برای تهیه پستو، در غذاساز برگ‌های اسفناج، ریحان، سس سالاد و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. در دستگاه را ببندید و حسابی مواد را هم بزنید تا پوره شوند.
  3. پستو را روی راویولی بریزید و هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.