طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان

این پنه بسیار سریع آماده می‌شود و می‌توانید در کمتر از نیم ساعت یک غذای خوشمزه و سالم داشته باشید.

مواد لازم

  • 225 گرم پنه
  • دو پیمانه گل‌چه‌های کلم بروکلی
  • 200 گرم پستو ریحان
  • 2.5 پیمانه مرغ بریان خرد شده
  • 200 گرم فلفل قرمز شیرین خرد شده
  • ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. پاستا را درون آب جوش و نمک بپزید و دو دقیقه پیش از آبکش کردن، کلم‌های بروکلی رادرون آن بریزید تا کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. نصف پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. پاستا و بروکلی را دوباره درون قابلمه بریزید.
  2. در یک کاسه کوچک، پستو و نصف پیمانه آب پاستا رابا یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آنها بیفزایید و هم بزنید. فلفل کبابی خرد شده و مخلوط پستو را درون قابلمه رو یپاستا بریزید. آنها را خوب هم بزنید و سپس روی حررت ملایم قرار دهید. پس از اینکه کمی گرم شدند، ¼ پیمانه پنیر پارمسان را اضافه کنید.
  3. مخلوط پاستا را درون کاسه‌هایی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید و پنیر پارمسان رنده شده و پودر فلفل سیاه روی آنها بپاشید و سرو کنید.