طرز تهیه مانیکوتی با پستوی پنیری

مانیکوتی نام نوعی پاستای لوله‌ای است که داخل آن را پر می‌کنند و در آشپزی ایتالیایی بسیار از آن استفاده می‌شود. ما نیز روش تهیه آن با پستوی پنیری را آموزش داده‌ایم.

مواد لازم برای 5 نفر

  • 12 عدد مانیکوتی
  • دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
  • یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده
  • دو قاشق غذاخوری پستو ریحان
  • 450 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 3 پیمانه سس گوجه‌فرنگی

طرز تهیه

  1. مانیکوتی‌ها را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی پاکت آنها حدود 2 دقیقه بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را روی یک لایه فویل که با روغن چرب کرده‌اید، بچینید.
  2. در این فاصله، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده، پنیر پارمسان، پیاز، فلفل سبز، تخم‌مرغ و پستو را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به آنها بیفزایید و خوب هم بزنید.
  3. مخلوط را به 12 قسمت تقسیم کنید. آنها را در دست لوله کنید و درون مانیکوتی بگذارید. آنها را درون ظرف پیرکس مستطیلی بچینید و روی آنها سس گوجه‌فرنگی بریزید.
  4. ظرف را به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شوند. سپس یک پیمانه پنیر موزارلا و نصف پیمانه پنیر پارمسان باقی‌مانده را روی آنها بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند. در صورت تمایل می‌توانید با برگ‌های تازه ریحان آنها را تزئین و سرو کنید.