طرز تهیه پیتزا پای

پیتزا پای به همان روش پیتزای معمولی آماده می شود با این تفاوت که روی آن نیز یک لایه خمیر به شکل و فرم دلخواه قرار می‌دهید تا چهره پای به خود بگیرد.

مواد لازم

  • 400 گرم خمیر پیتزا
  • 225 گرم سوسیس خرد و پخته شده
  • دو پیمانه اسفناج تازه
  • یک پیمانه سس پیتزا
  • یک پیمانه مغز آرتیشو خرد شده
  • نصف پیمانه زیتون خرد شده
  • 1/3 پیمانه پیاز قرمز خلالی
  • دو پیمانه مخلوط پنیرهای چدار، گودا و موزارلا
  • یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهیت روشن کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید. آنها را کنار بگذارید. خمیر پیتزا را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. آن را به شکل مستیل برش بزنید. آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
  2. برای مواد میانی آن، در یک کاسه سوسیس، اسفناج، سس پیتزا، آرتیشو، زیتون و پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. قسمتی از خمیر را نگه دارید و آن را به نوارهای باریک برش بزنید. خمیر مستطیلی بزرگ را در سینی فر قرار دهید و همه مواد را روی خمیر بریزید و مخلوط پنیر را روی انها بپاشید. نوارهای باریک خمیر را به صورت شطرنجی و با فاصله روی خمیر بچسبانید تا فرم پای به خود بگیرد.
  4. سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر کاملا طلایی و پنیرها آب شوند.