طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی

این سالاد بسیار آسان و خیلی سریع تهیه می‌شود. طعمش هم با همه سالاد مرغ‌هایی که تاکنون خورده‌اید فرق دارد.

مواد لازم برای 5 نفر

  • یک کیلوگرم مرغ پخته شده
  • 4 پیمانه آب
  • 170 گرم نودل
  • ¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب
  • ¾ پیمانه شیر نارگیل
  • ¼ پیمانه گشنیز تازه
  • ¼ پیمانه آب لیموترش
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک عدد خیار کوچک
  • پیازچه

طرز تهیه

  1. استخوان و پوست مرغ‌ها را جدا کنید و سپس آنها را به رشته‌های باریک برش بزنید.
  2. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه در آب بماند.
  3. در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام‌زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. نودل‌ها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.