طرز تهیه ماکارانی به شکل کیک

مواد لازم :
پیاز                                          ۱ عدد

ماکارانی                                    ۳۰۰ گرم

روغن                                        نصف فنجان

نمک و فلفل                             به میزان لازم

تخم‌مرغ                                    ۳ عدد

ماست                                    ۳ قاشق غذاخوری

سوسیس                                 ۲ عدد کوچک

فلفل دلمه‌ای                            نصف عدد

گوشت چرخ‌کرده                     ۱ یک کاسه ماست‌خوری

زعفران                                  ۱/۴  قاشق چای‌خوری

پنیر پیتزا                                 ۵ قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی                       ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.

نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم.

فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی آماده می‌باشد.

در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم.

ماکارانی‌ ها را در آب جوش می‌ریزیم.

ماکارانی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.

ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می‌کنیم.

ماکارانی های آبکش شده را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.

ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. نصف ماکارانی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن می‌ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره‌های ظرف تماس پیدا کند.

بقیه ماکارانی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. ماکارانی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می‌کنیم.

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کیک ماکارانی پخته‌ شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می‌آوریم.

بقیه پنیر پیتزا و سوسیس‌های خردشده و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار می‌دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می‌دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.

tebyan.net