طرز تهیه هات ‌‎داگ تابستانی

این ساندویچ برای ناهار مناسب است که می‌توانید از قبل آن را آماده کنید و سپس با خود سرکار ببرید.

مواد لازم برای 8 نفر

  • یک پیمانه ذرت
  • 1/3 پیمانه پیاز خرد شده
  • 1/3 پیمانه ریحان خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری سس مایونز
  • یک قاشق غذاخوری خامه ترش
  • یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/8 قاشق چایخوری شکر
  • 2 2/3 پیمانه کاهوی خرد شده
  • دو عدد گوجه‌فرنگی متوسط خرد شده
  • یک عدد آوکادو متوسط خرد شده
  • فلفل هالوپینو خرد شده

طرز تهیه

  1. در یک کاسه کوچک، ذرت، ریحان، سس مایونز، خامه، سرکه، نمک، فلفل سیاه و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. داخل ساندویچ هات‌داگ‌های کباب شده را با 1/3 پیمانه کاهوی خرد شده پر کنید. نیمه‌های گوجه‌فرنگی و آووکادو را درون نان‌ها بگذارید. هات‌داگ‌ها را درون نان بگذارید. روی آنها نیز یک قاشق غذاخوری مخلوط ذرت بریزید.
  3. در صورت تمایل، فلفل هالوپینو و دانه ذرت نیز برای تزئین و مزه‌دار شدن بریزید.
  4. برای تهیه هات‌داگ کبابی نیز، 8 عدد هات‌داگ دودی و 8 عدد نان نیاز دارید.
  5. هات‌داگ‌ها را روی توری کباب‌پز بچینید و با حرارت ملایم آنها را بپزید. هات‌داگ‌ها را 3 تا 7 دقیقه بپزید و دایم روی حرارت بچرخانید تا همه جای آنها یکدست طلایی شود. سپس از روی کباب‌پز بردارید.

 

noononamak