ساندویچ قزل‌آلای کبابی با لیمو و سبزیجات

این ماهی را می‌توانید خیلی سریع و در کمتر از نیم ساعت برای شام تهیه و میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • یک عدد لیموترش بزرگ
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • ¼ پیمانه ریحان تازه یا دو قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 450 گرم قزل‌آلا
  • 4 عدد نان گرد
  • ریحان تازه

طرز تهیه

  1. پوست نیمی از لیمو را رنده کنید. آب آن را بگیرید و بقیه لیموترش را قاچ کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، سس مایونز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. ماهی را بشویید و خشک کنید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط مایونز را روی ماهی بمالید. کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن و گرم کنید. ماهی را از سمتی که پوست دارد روی کباب‌پز قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه آن را بپزید. برش‌های لیموترش و نان‌های گرد را روی کباب‌پز قرار دهید و آنها را کباب کنید تا برشته شوند.
  3. ماهی، نان و برش‌های لیموترش را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل، می‌توانید پوست ماهی را جدا کنید. سس  را روی نان بگذارید و ماهی را روی آن قرار دهید. می‌توانید باز برش لیموترش بگذارید و با برگ‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.

 

noononamak