طرز تهیه پیتزا تخم مرغ

این صبحانه با سبزیجات تازه و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و می‌توانید صبح خود را با پروتئین و ویتامین‌های مفید آغاز کنید.

مواد لازم

  • 50 گرم خمیر مایه
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک پیمانه آب گرم
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک پیمانه آرد کامل
  • نصف پیمانه جودوسر پرک
  • 225 گرم آرد کامل
  • نصف پیمانه جو پرک
  • 225 گرم مارچوبه تازه
  • ¾ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 3 عدد تخم‌مرغ سفت
  • یک پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی دونیم شده
  • 115 گرم ژامبون خرد شده

طرز تهیه

  1. قالب پیتزا را با روغن چرب کنید. در یک کاسه متوسط، خمیر مایه و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و جوها را نیز اضافه کنید و هم بزنید. آنها را به مدت 20 دقیقه در جای گرم قرار دهید.
  2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر را با دست ورز دهید. سپس آن را باز کنید و درون قالب پیتزا قرار دهید. آن را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
  3. مارچوبه را خرد کنید و آنها را به همراه ¼پیمانه آب درون به مدت 1 تا 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید. نیمی از پنیر را روی نان بریزید. روی آنها مارچوبه، تخم‌مرغ خرد شده، گوجه‌فرنگی، ژامبون و بقیه پنیر را بریزید. آنها را به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید و با سس سرو کنید.

نون ونمک