طرز تهیه سالاد مرغ چینی

شاید در رستوران چینی سالاد مرغ خورده باشید اما مدل خانگی آن طعم و مزه بهتری دارد زیرا خودتان با مواد غذایی کاملا تازه آن را تهیه می‌کنید.

مواد لازم برای 6 نفر 

  • 900 گرم ران مرغ
  • فلفل سیاه
  • یک پیمانه کرفس خرد شده
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • نصف پیمانه سس گوجه‌فرنگی پرادویه
  • دو قاشق غذاخوری سس سویا
  • دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • دو قاشق چایخوری سس چیلی
  • یک قاشق چایخوری روغن کنجد
  • ¼ پیمانه سرکه برنج
  • 8 پیمانه کاهوی خرد شده
  • یک پیمانه هویج رنده شده
  • 1/3 پیمانه آکاژو خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه

  1. روی مرغ‌ها فلفل سیاه بپاشید. آنها را درون آرام‌پز بچینید. کرفس، پیاز و سیر را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، سس گوجه‌فرنگی، سس سویا، زنجبیل، سس چیلی و روغن کنجد را به آنها اضافه کنید. آنها را درون دستگاه آرام‌پز هم بزنید.
  2. در دستگاه را ببندید و به مدت 5 تا 6 ساعت با درجه کم بگذارید پخته شوند.
  3. با کمک کف‌گیر سوراخ‌دار، مرغ‌ها را از دستگاه بیرون بیاورید و روی تخته گوشت‌خوردکنی بگذارید. نصف پیمانه از آب مرغ را نگهدارید. هنگامی که مرغ‌ها خنک شدند، استخوان‌های آنها را جدا کنید و با کمک چنگال آن را ریش‌ریش کنید.
  4. برای تهیه سس سالاد، در یک شیشه، نصف پیمانه آب مرغ و سرکه برنج را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و حسابی هم بزنید.
  5. در یک کاسه بزرگ، مرغ، کاهو، هویج، آکاژو و گشنیز را با یکدیگر مخلوط کنید. پیش از سرو، از سس روی آنها بریزید.

noononamak