طرز تهیه سیر ترشی

مواد لازم 

سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر ( ترخون ) 

طرز تهیه

سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست آن راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

شیشه سیر ترشی آماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا می کند.

می توانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر می خواهید سیر ترشی شما زودتر برسد آن را در آفتاب قرار دهید.

می توانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برای این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمی باشد.

ایران کوک