طرز تهیه مرغ با مارچوبه و ژامبون

این غذا ساده و خوشمزه است و فقط برای تهیه آن به مارچوبه نیاز دارید که در فروشگاه‌های بزرگ میتوانید پیدا کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
  • 450 گرم مارچوبه
  •  4ورق ژامبون خرد شده
  • 4 عدد سینه مرغ
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک عدد کدوحلوایی زرد، نگینی خرد شده
  • 410 گرم آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
طرز تهیه
  1. در یک کاسه بزرگ، مارچوبه را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس آنها را فورا در آب یخ فرو کنید تا روند پخته و نرم شدن آنها متوقف شود.
  2. در یک تابه بزرگ، ژامبونها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
  3. کمی روغن در تابه بریزید و سینههای مرغ را در آن بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. هر دوطرف مرغها که طلایی شد، آنها را از تابه خارج کنید.
  4. کدوحلواییها را در تابه به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
  5. در یک کاسه متوسط، آب مرغ، پوست لیموترش و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.
  6. مارچوبهها و مرغها را اضافه کنید و همه مواد را 6 دقیقه دیگر بپزید تا مرغها کاملا مغزپخت شوند.
  7. آنها را در ظرف بکشید و روی آنها ژامبونهای سرخشده و پوست رنده شده لیمو بریزید و سرو کنید.