طرز تهیه لقمه های سیب زمینی و برگر

برای روزهای طولانی که هنگام عصر آدم حسابی گرسنه‌اش می‌شود، یک میان‌وعده سیرکننده لازم دارید تا مزه دلچسبی داشته باشد.

مواد لازم برای 16 عدد

  • 16 عدد سیب‌زمینی نیمه‌آماده (به فرم وافل)
  • 450 گرم گوشت چرخ‌کرده گوساله یا بوقلمون
  • دو قاشق چایخوری ادویه مخلوط
  • 4 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از فر خارج و فر را خاموش کنید. کباب‌پز را روشن کنید.
  2. در این مرحله، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل مینی‌برگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید. در تابه، روی حرارت ملایم، برگرهای را سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید تا روغنشان گرفته شود.  
  3. برگرها را روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید. روی آن پنیر و یک نیمه گوجه‌فرنگی بگذارید. این برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور سرو کنید.

نون ونمک