طرز تهیه گوشت بره با ادویه مخصوص

برای خوش طعم تر کردن گوشت، دارچین و پوست پرتقال رنده شده به آن اضافه کنید و به همراه کوس‌ کوس سرو و نوش جان کنید.

مواد لازم

  • یک قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 8 تکه ران بره با استخوان
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون
  • یک عددهویج متوسط
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف پیمانه آب
  • 410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
  • ¾ پیمانه نخود
  • نصف پیمانه کوس‌ کوس
  • ¼ پیمانه جعفری

طرز تهیه

  1. در یک کاسه متوسط، پوست پرتقال، دارچین، زیره سبز و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. از مخلوط حاصله روی دو طرف گوشت‌ها بمالید. درون تابه بزرگی روغن بریزید و پس از گرم شدن، گوشت‌ها را بچینید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا طلایی شوند. سپس حرارت را کم کنید تا 10 تا 12 دقیقه دیگر پخته شوند. سپس از داخل تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  2. پیاز و هویج خرد شده را در تابه سه دقیقه تفت دهید. آب، گوجه‌فرنگی و نخود را ااضفه کنید. حرارت را زیاد کنید. پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و کوس‌ کوس را بریزید. گوشت‌ها را اضافه کنید و بگذارید تا پخته شوند.
  3. آنها را درون بشقاب بریزید و همراه با جعفری تازه سرو کنید. نخود و گوجه‌فرنگی باید پخته و کنسروی  باشند.

برای آشنایی با کوس کوس و طرز تهیه آن روی کوس کوس کلیک کنید

نون و نمک