طرز تهیه خوراک گوشت وِردِه چیلی

این خوراک گوشت با حرارت بسیار ملایم برای مدت طولانی پخته می‌شوند و در این زمان مزه همه مواد به خورد هم می‌روند و می‌توانید از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • 680 گرم گوشت سردست
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 425 گرم لوبیا سفید
  • 340 گرم توماتیلو
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • 110 گرم فلفل سبز خرد شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • ¾ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 400 گرم آب مرغ
  • یک پیمانه برگ تازه اسفناج
  • دو قاشق چایخوری آب لیموترش
  • خامه پاستوریزه

طرز تهیه

  1. گوشت را تمیز کنید، بشویید و آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. نیمی از گوشت‌ها را درون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. همین کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید. آنها را نیز از تابه خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.
  2. گوشت‌ها را درون آرام‌پز بریزید. لوبیا، توماتیلو، پیاز، فلفل چیلی، سیر، پودر زیره سبز و نمک را اضافه کنید. آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم به مدت 6 تا 7 ساعت بگذارید آرام پخته و مغزپخت شوند. در صورتی که عجله دارید، حرارت را زیاد کنید و 3 و نیم ساعت بپزید.
  3. برگ‌های اسفناج و آب لیموترش را اضافه کنید. در صورت تمایل روی آنها خامه ترش یا گشنیز تازه خرد شده بریزید و سرو کنید.