طرز تهیه جامبالایا سوسیس

جامبالایا نوعی غذای اسپانیایی است که ما در این دستور روش تهیه آن با سوسیس را برایتان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم

  • 110 گرم سوسیس بوقلمون دودی
  • ¾ پیمانه پیاز خرد شده
  • یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
  • یک پیمانه قارچ تازه خرد شده
  • یک حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری پودر چیلی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  • 2 ¼ پیمانه آب
  • 410 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی
  • دو پیمانه گوشت نگینی پخته شده
  • 255 گرم بامیه
  • یک پیمانه برنج
  • یک قاشق غذاخوری عصاره مرغ فشرده

طرز تهیه

  1. سوسیس‌های بوقلمون را از وسط دو نیم کنید و سپس آنها را ریز کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ نچسب، سوسیس‌ها، فلفل سبز، پیاز، قارچ و سیر را تفت دهید تا پیازها کمی سبک شوند.
  3. پودر چیلی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس فلفل قرمز خرد شده و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید تا عطرشان در بیاید.  
  4. آب، کنسرو گوجه‌فرنگی آبکش شده، بامیه، گوشت پخته شده و برنج خام را بعلاوه عصاره مرغ را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا 15 تا 20 دقیقه نیم‌جوش باشند تا برنج پخته شود.

noononamak