طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل

این ماهی‌ های سوخاری با طعم فلفل تازه بسیار عالی هستند و توصیه می‌ کنیم حتما برای ناهار آن را تهیه کنید.

مواد لازم

  • 450 گرم فیله ماهی (مثلا تیلاپیلا)
  • ¾ پیمانه شیر
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق چایخوری ادویه دریایی
  • یک پیمانه آرد کامل
  • 3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
  • یک لیموترش قاچ شده

طرز تهیه

  1. ماهی‌ها رابشویید و روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا خشک شوند.
  2. در یک بشقاب گود، شیر، تخم‌مرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهی‌ها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیله‌ها را بتکانید تا آرد اضافه‌شان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهی‌ها را بپوشاند.  
  3. 3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهی‌ها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید.
  4. تابه را بشویید و فلفل‌ها را درون تابه دون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند.
  5. فیله‌های سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید.

نون ونمک