طرز  تهیه چاتنی انبه

چاتنی انبه نوعی دسر یا پیش غذای خوشمزه است که طعمی شیرین دارد.

مواد لازم:

انبه: یک کیلوگرم

فلفل قرمز: 2 عدد

ریشه زنجبیل تازه: 40 گرم

لیمو: یک عدد

سرکه سیب: 400 میلی‌لیتر

شکر قهوه‌ای: 500 گرم

زیره: یک قاشق چای‌خوری

نمک: یک قاشق غذاخوری

سیر: 2 حبه

طرز تهیه:

• انبه را به اندازه دلخواه خرد کنید.

• تخم‌های فلفل را خارج کرده و فلفل را خرد کنید.

• زنجبیل را رنده کرده و سیر را ریز خرد کنید.

• تمام مواد را درون قابلمه‌ای ریخته و تا روی آن‌ها آب بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشند.( مواد را به طور مرتب هم بزنید).

• چاتنی را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که غلیظ شوند حرارت دهید.

• سپس چاتنی را درون ظرف شیشه‌ای ریخته و درب آن را خوب محکم کنید.

همشهری آنلاین