طرز تهیه ترشی کلم قرمز

مواد لازم :

 

كلم‌قرمز

یک عدد

نمک

سه قاشق غذاخوري

سركه سفيد

به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

كلم‌ قرمز را در اندازه‌های دلخواه خرد كرده و در آبكش می ريزيم. نمك را روی كلم‌ها پاشيده و آنها را كمی هم می زنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت می گذاريم بماند، سپس كلم‌ها را آبكشی كرده، كمی كه آب آن رفت در ظرف مورد نظر ريخته و روی آن را با سركه پر می كنيم. اين ترشی را می توان در  كنار غذاهای گوشتی سرو كرد يا سركه آنرا كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و می توانيم از آن برای سالاد استفاده كنيم و برای اين كه ترشی زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.

 

منبع : groohashpazi