طرز تهیه دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک

این دنده‌ کباب را حتما درست کنید تا طعم متفاوتی را تجربه کنید.

مواد لازم

  • یک عدد گلابی درشت
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر میخک
  • دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
  • یک پیمانه تمشک
  • یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • نصف قاشق چایخوری ادویه مخلوط
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 8 تکه دنده‌کباب

طرز تهیه

  1. برای تهیه چاتنی در یک تابه بزرگ گلابی، پیازچه و پودر میخک را روی حرارت ملایم با هم تفت دهید و تمشک را اضافه و حرارت را کم کنید. آنها را سه دقیقه بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. سرکه را اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه کوچک، ادویه، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. این مخلوط را روی دو طرف گوشت بکشید تا مزه‌دار شود.
  3. کباب‌پز را روشن کنید و حرارت آن راروی متوسط تنظیم کنید و تا زمانی دنده‌کباب‌ها را بپزید تا به اندازه دلخواه پخته شوند. به طور حدودی، 15 تا 17 دقیقه زمان کافی است.
  4. سپس آنها را درون ظرف دلخواه بکشید و با چاتنی تهیه شده سرو کنید.

noononamak