طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا

هر خانواده ایرانى در هر جایى به سبک آداب و رسوم نیاکان خود براى یلدا شام تهیه مى‌کند. شام یلدا معمولاً یکى از خوش خوراک‌ترین غذا‌هاى اقوام مختلف است.

مواد لازم برای ۴ نفر

 برنج  ۲ پیمانه
 انار دانه شده  یک و نیم پیمانه
 خلال پسته  یک سوم پیمانه
 گشنیز تازه خرد شده  یک پیمانه
 پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

۲- مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

۳- هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.