سس گوآکاموله

گوآکاموله (US /ɡwɑːkəˈml/; اسپانیولی: [wakaˈmole] یا ɡwakaˈmole یک سس با پایۀ آووکادو می‌باشد که توسط آزتک‌های مکزیکی درست شد. به‌علاوۀ استفاده از آن در غذاهای مکزیکی، گوآکاموله به عنوان یکی از مواد اولیۀ دیپ، سالاد و یا چاشنی وارد آشپزی آمریکایی شده است. به طور سنتی، گوآکاموله با له کردن آووکادوی رسیده به وسیلۀ مولکاچته و نمک دریایی درست می‌شود. در بعضی از دستورهای تهیه، از گوجه فرنگی، پیاز، چیلی، سیر، لیموترش، ماست و یا دیگر چاشنی‌ها استفاده می‌گردد.