مسقطی گلاب و لیمو:

 

مواد لازم:

    نشاسته گل: 200 گرم
    خلال بادام و پسته: 100 گرم
    شکر: 400 گرم
    آب: شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر
    گلاب: نصف پیمانه
    کره: 150 گرم
    آب‌ لیمو: دو قاشق سوپ‌خوری
    رنگ خوراکی قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

 نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.
 سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.
 شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.
 کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.
 مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
 مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.