رولت خامه ای با توت فرنگی:

 

مواد لازم:

آرد سفید :120 گرم
آرد ذرت: 30 گرم
آب‌جوش: دو قاشق غذاخوری
شكر: 150 گرم
تخم‌مرغ :شش عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیكینگ‌پودر ::یك قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و هم می‌‌زنیم به زرده، شكر و وانیل اضافه می‌‌كنیم تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم می‌‌زنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام می‌‌زنیم. آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه می‌‌كنیم و آرام با همزن می‌‌زنیم.فر را با حرارت180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده، قالبی را كه كف آن كاغذ پهن كرده‌ایم آماده می‌‌كنیم. (قالب به شكل مربع یا مستطیل باشد و مواد كیك باید به اندازه یك سانتی‌متر قالب را پر كند) مواد را در قالب ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر می‌‌گذاریم تا بپزد توجه داشته باشید كیك خشك نشود. بعد كیك را از فر خارج و آن را از طول لوله می‌‌كنیم (می‌‌توانید از پارچه نمدار برای لوله كردن كیك استفاده كنید) و می‌‌گذاریم تا خنك شود. بعد خامه زده‌شده را روی كیك ریخته و صاف كرده و آن را باز لوله می‌‌كنیم. بعد روی رولت را با خامه و توت‌فرنگی تزئین می‌‌كنیم.برای تهیه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شكر و 200 گرم خامه قنادی هم می‌‌زنیم تا فرم بگیرد