شیرینی قهوه:

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر

آرد          به میزان لازم
آرد ذرت       پیمانه
پودر قند      150گرم
بیكینگ پودر   1قاشق سوپخوری
كره          250گرم
وانیل         1هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ      2عدد
پودر كاكائو   2قاشق سوپخوری
نسكافه       2قاشق سوپخوری (پودر)
 
طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب پودر قند و كره را با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا پف كند . تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی افزوده و هم بزنید باقی مواد را با پودر كاكائو و آرد ذرت مخلوط كنید حالا كم‌كم آرد را به آن اضافه كرده تا خمیری حاصل شود كه به دست نچسبد، سپس پودر نسكافه را اضافه نمایید.گلوله‌های كوچكی به اندازه فندق از خمیر برداشته و در دست به شكل دلخواه در آورید. در سینی فر قرار داده و شیرینی قهوه را به مدت 18 تا 25 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه ‌سانتی‌گراد بپزید.


نكات:

  • اگر دوست دارید شیرینی ها را به شكل بیضی در آورید و با چاقو یك شكاف روی آن ایجاد كنید تا شبیه قهوه شود.
  • منظور ما از نسكافه پودر اصلی آن است نه نمونه های آماده و فوری.
  • اگر دوست دارید به جای پودر كاكائو شیر خشك اضافه كنید.