سالاد ذرت با لبو:

 

 

  • مواد لازم:

▪ ذرت پخته یا کنسرو ذرت: یک و نیم پیمانه
▪ جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
▪ پیازچه خرد شده (ساقه سفید): یک دوم پیمانه
▪ لبو پخته یا ترشی لبو: ۱ پیمانه
▪ فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
▪ نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
▪ آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

 

 

  •  طرز تهیه:

جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.

 

  •  نکته:

در صورت نداشتن ترشی لبو، ۲۴ ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید