چربی های پهلو:


1- یک دستگاه قدم شمار بخرید و در روز بیشتر از 2000 بار، گام بردارید، تقریباً یک مایل ، در این صورت، 100 کالری انرژی می سوزانید.
2- هنگامی که به گردش می روید، 20 دقیقه بیشتر پیاده روی کنید.
3- 10 دقیقه در روز، آرام بدوید.
4- روزانه برای فعالیت های خانه داری، 30 دقیقه بیشتر وقت بگذارید.
5- زمانی در حدود 20 دقیقه را برای هرس کردن علف های هرز یا گلکاری در باغچه اختصاص دهید.
6- روزانه 13 دقیقه دوچرخه سواری کنید.
7- در روز 18 دقیقه پله ها را بالا و پایین بروید.
8- حدود 15 دقیقه طناب بزنید.
9- روزانه در حدود 15 دقیقه، شنا کنید.
10- روزانه در حدود 20 دقیقه، برقصید.
11- برای جمع آوری چمن های هرس شده، 20 دقیقه وقت صرف کنید.
12- ماشین تان را بشویید.
13- برای 15 دقیقه در اتاق نشیمن، به کمک یک فیلم ویدئویی ورزش، تمرین کنید.

چگونه می توان 100 کالری را از برنامه غذایی روزانه کم کرد؟

14- برای صبحانه از خانواده غلات با فیبر زیاد، به جای شیرینی های گرانولا استفاده کنید.
15- از خردل یا سس مایونز کم چرب، برای ساندویچ های خود استفاده کنید.
16- به جای شیرینی و چیپس ، میوه تازه بخورید.
17- از سودا و نوشابه های بدون قند استفاده کنید.
18- شربت ، بستنی میوه ای یا بستنی های کم چرب به جای بستنی های پر چرب و حجیم مصرف کنید.
19- به جای روغن های خوراکی معمولی، از دو قاشق غذا خوری مارگارین یا کره کم چرب استفاده کنید.
20- پاستای خود را با سس گوجه فرنگی، مزه دار کنید.
21- سعی کنید روی سالاد خود، از پنیرهای کپک زده (blue cheese) استفاده نکنید.
22- به جای لیوان های بزرگ نوشیدنی ، نوشابه های کوچکتر را سفارش دهید.
23- از کنسروهای تن ماهی با نگهدارنده آب به جای کنسروهای مملو از روغن استفاده کنید.
24- بسته های کوچک شکلات را ، بجای قطعات بزرگ شکلات ، مصرف کنید.
25- پیتزای سبزیجات را ، به جای پیتزای مخصوص پر از گوشت، سفارش دهید.
26- به جای غذای اصلی کامل و پرچرب از میان وعده های سبک، استفاده کنید.
27- روی پاپکورن ، کره اضافه نریزید.
28- برای تهیه ساندویج خود، از نان های سبوس دار ، استفاده کنید.
29- از مزه رویه خشک و برشته پای و شیرینی ها لذت ببرید.
30- حداقل 3تا4 قاشق از غذای داخل بشقاب را، نخورده باقی بگذارید.
31- از ریختن آب گوشت بر روی پوره سیب زمینی، خودداری کنید.
32- در ساندویچ های خود ، تنها یک طرف نان را نوش جان کنید.
33- از ریختن پنیر بر روی ساندویج و همبرگر خود خودداری کنید.
34- برای مزه دار کردن سالاد، به جای چاشنی های معمولی از چاشنی های کم چرب استفاده کنید.
35- تنها نیمی از چاشنی موجود در بسته را، بر روی سالاد بریزید.
36- به جای نان های شیرین از نان جو سبوس دار استفاده کنید.
37- به جای کره و یا مارگارین،  بر روی نان خود، مربا بمالید.
38- به جای سیب زمینی سرخ کرده، از سالاد در کنار غذای خود، به عنوان مخلفات غذا، استفاده کنید.
39- شیرهای کم چرب را به جای شیرهای پرچرب بنوشید.
40- نیم پیمانه کمتر از همیشه، پاستا یا برنج بخورید
41- پوست مرغ را قبل از مصرف ، جدا کنید.
42- از گوشت راسته بدون چربی ، به جای گوشت های پرچرب استفاده کنید.
43- دسر خود را با دیگران قسمت کنید.
44- به جای شربت آب میوه های طبیعی بنوشید.
45- هنگام سرخ کردن تخم مرغ یا گریل کردن ساندویج، از کمترین میزان کره یا مارگارین استفاده کنید.