ماهی کنجدی:

 



مواد لازم :

فیله ماهی (شیر، قباد…)                           ۳۰۰ گرم

کنجدخام                                  دو قاشق غذاخوری

سس خردل                                دو قاشق غذاخوری

شیر                                         دو قاشق غذاخوری



طرز تهیه ماهی کنجدی :

شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید).

فر را از قبل ۲۲۰‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود.