کوفته سوخاری:

مواد اولیه برای  4 نفر:

زردچوبه                       به میزان لازم
فلفل سیاه                       به میزان لازم
نمک                           به میزان لازم
تخم مرغ                       5 عدد (زرده)
کره                            100 گرم
روغن زیتون                   100 گرم
آرد سوخاری                   4 قاشق سوپ خوری
آرد سفید                       4 قاشق سوپ خوری
سیب                          1 کیلو
زعفران                        به میزان لازم




طرز تهیه:

در تابه ای مقداری روغن را داغ کرده و درون آن گوشت چرخکرده (یا مرغ ریش ریش شده) ، قارچ خرد شده ، جعفری و سایر افزودنیهای دلخواه(مثل سوسیس ، کالباس ، پنیر پارمیزان ، مرغ و ...)را خوب تفت دهید.و در پایان کمی رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید.

سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست بکنید و به صورت پوره درآورید (کاملا له کنید.) کره را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم کمی سیب زمینی را تفت دهید .کمی که تفت دادید ادویه را به مواد اضافه کنید و وقتی که بوی ادویه به مشام رسید زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.سپس گلوله هایی به اندازه دلخواه از مواد برداشته و گرد کنید و با انگشت حفره ای در کوفته ایجاد کنید و از مواد داخل آن بریزید و دوباره با مقداری از سیب زمینی آن را گرد کرده و سپس کوفته ها درون آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

نکات:

1) میتوانید مواد درون کوفته را فقط از سبزیجات انتخاب کنید و به جای گوشت سویا بریزید.

2) در صورتی که آرد سوخاری شما نمک دارد از ریختن نمک درون غذا خودداری کنید.