طرز تهیه لوبیا پلو تبریزی

یکی دیگر از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز لوبیا پلوی تبریزی می‌باشد که طرز تهیه آن به شرح ذیل می‌باشد : 

مواد لازم :

4پیمانه؛ برنج - 2 پیمانه؛ لوبیا چشم‌بلبلی - 4 پیمانه؛ شوید تازه - 2 ق س؛ روغن جامد - یک دوم ق س؛ دارچین - 75 گرم؛ کره - زعفران دم کرده - 1 عدد؛ سینه‌مرغ - 1 عدد؛ پیاز - 1 ق‌س؛ کره - 2 پیمانه؛ آب‌مرغ - آب‌جوش - نمک و ادویه

طرز تهیه :

در ایتدا لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و بعد خوب با آب بپزید. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیا‌ها را آبکش کنید.

پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.

برنج را نیز بپزید و آبکش کنید. سپس روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.

حالا به ترتیب و لایه‌لایه برنج و مواد ( شوید و لوبیا ) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید.

مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملا دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.

منبع : hamshahriimages.com