براونی مکزیکی:

 

مواد لازم:

 

 شکلات نیمه‌تلخ           170 گرم 
  کره                    یک پیمانه                                          
  شکر                    دو پیملنه                                         
 تخم‌مرغ                   4 عدد
 وانیل                    دو قاشق چایخوری
 آرد کامل                1 1/3 
 جوش‌شیرین              نصف قاشق چایخوری
 تکه‌های شکلات            نصف قاشق 
 خامه                     شکلاتی                                            
 مارشمالو مایع             200 گرم 
 گردوی خرد شده           نصف پیمانه 




طرز تهیه:


 در یک قابلمه متوسط، شکلات و کره را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا آب شوند. آنها را از روی حرارت بردارید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

 شکر و مخلوط شکلات را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید. وانیل را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، آرد و جوش‌شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات بیفزایید و هم بزنید. تکه‌های شکلات را اضافه کنید و مایه آماده شده را روی فویل درون سینی فر بریزید.

 آنها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
 در این فاصله خامه شکلاتی را درون کاسه مخصوص مایکروفر بریزید و با قدرت ۱۰۰ درصد یک دقیقه حرارت دهید تا آب شوند.

 براونی‌ ها را از فر خارج کنید. خامه مارشمالو را روی آنها بریزید. خامه شکلاتی را نیز بریزید و با چاقو کمی هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. روی آنها گردو بریزید و کنار بگذارید.
 پس از اینکه شکلات‌ ها دوباره سفت و کیک‌ها خنک شدند،  براونی‌  آماده سرو هستند.