ترشی فلفل دلمه ای:

مواد لازم:


فلفل سبز دلمه ای          2 کیلوگرم
کلم پیچ کوچک            1 بوته
موسیر                   350 گرم
گلپر                     50 گرم
هویج فرنگی               250 گرم
فلفل تند                   6 عدد
نمک و سرکه              به مقدار کافی
سبزی ( شوید - ترخان - مرزه - نعناع )   500 گرم




طرز تهیه:

کلم پیچ و موسیر و هویج را کاملا شسته و به همراه سبزی پاک کرده و ریز خرد میکنیم. فلفل سبز های دلمه ای را می شوییم و درون آنها را با دقت و به آرامی خالی می کنیم و مواد فوق را درون فلفل دلمه ای های خالی شده میریزیم. بعد از اینکه مواد را داخل فلفل دلمه ای ها ریختیم ادویه را اضافه کرده و درب فلفل دلمه ای ها را می بندیم. هرکدام از فلفل دلمه ای های شکم پر شده را داخل ظرف ترشی قرار داده و مخلوط نمک و فلفل به همراه سرکه را بر روی آنها میریزیم. درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم . ترشی بعد از یک ماه آماده مصرف است.