ته چین رنگارنگ:

مواد اولیه : برای 7 نفر


زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

کره 100گرم

روغن 1ونیم پیمانه (مایع)

ماست 3پیمانه

گوشت 1کیلوگرم

برنج 6پیمانه

تخم مرغ 4عدد

رنگ خوراکی به میزان لازم (سبز،قرمز)

زعفران به میزان لازم

پیاز 2عدد

خلال پسته به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم

 

طرز تهیه:


در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

 یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

 
نکات:


1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.

2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.

3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا  خوشمزه تر شوند