میوه گواوا:

میوه گواوا بسیار خوشمزه‌ است که از پوست آن سالاد و دسر تولید می‌کنند و ژله گواوا نیز معروف است. ارقام وحشی گواوا منابع خوبی برای تولید ژله هستند لذا در صورت صنعتی شدن از میوه گواوا می‌توان کره میوه‌ای، شربت و آب میوه هم تهیه کرد.

به بدن کمک می‌کند تا با رادیکال‌های آزاد مقابله کند و مانع از بروز بیماری‌های مربوط به سن مانند آلزایمر، آب مروارید و آرتریت روماتوئید می‌شود

و اما خاصیت‌های این میوه:

* میوه گواوا قابض است.

* در چین و فیلیپین از جوشانده برگ و پوست و ساقه به عنوان ضداسهال استفاده می‌شود.

* از جوشانده برگ آن برای درمان درد معده استفاده می‌شود.

* شستشو با جوشانده آن برای رفع ناراحتی پوستی، جرب و زخم به کار می‌رود.

* جوشانده برگ و پوست آن قاعده‌آور است.

* میوه آن برای دیابت مفید است.

* میوه آن نرم‌کننده سینه است.

* میوه آن تقویت‌کننده و حاوی ویتامین B است.

* گواوا منبع غنی ویتامینC و پکتین و دارای مقادیر مناسبی از کلسیم و فسفر بوده و همچنین بذر آن غنی از آهن است.

* سیستم گوارشی را تقویت و ضدعفونی می‌کند.

* استفاده موضعی از آن، زخم را درمان می‌کند.

* باعث لخته شدن خون در هنگام خون‌ریزی می‌شود.

* با از بین بردن رشد میکروبی و دفع خلط، اسهال خونی را برطرف می‌کند.

* به بدن کمک می‌کند تا با رادیکال‌های آزاد مقابله کند و مانع از بروز بیماری‌های مربوط به سن مانند آلزایمر، آب مروارید و آرتریت روماتوئید می‌شود.

* منبع عالی فیبر است، بنابراین به رفع یبوست کمک می‌کند.

* با داشتن میزان بالای فیبر، برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند مفید است.

* ظاهر پوست را بهبود می‌بخشد و از بروز ناراحتی‌های پوستی پیشگیری می‌کند.
آب گواوا

* آب میوه آن تسکین‌دهنده سرماخوردگی و سرفه است.

* فیبر موجود در آن، فشارخون و کلسترول را کنترل می‌کند و در نتیجه برای قلب مفید است.

* لیکوپن موجود در آن، خطر بروز سرطان را کاهش می‌دهد.

* جویدن برگ آن، دندان‌درد را تسکین می‌دهد.

* دم کرده آن، برطرف‌کننده سرفه و گلو درد است.

* غرغره با دم کرده گوآوا، از ورم لثه و زخم دهان می‌کاهد.

* سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

* باعث بازسازی سلول‌های آسیب‌دیده توسط رادیکال‌های آزاد می‌شود. در نتیجه روند پیری را کند می‌کند.

* منبع عالی آهن است و کم خونی را درمان می‌کند.

* اضطراب و استرس را کاهش می‌دهد.