سالاد بلوچیز با ژامبون:

 

مواد لازم:

ژامبون دودی: 250 گرم

پنیر بلوچیز: 100 گرم

نان تست: 2 برش ضخیم

برگ منداب یا اسفناج: 1 دسته بزرگ

کلم قرمز: 1 پیمانه

گردو: ½ پیمانه  

پیازچه تازه: 1 دسته

روغن زیتون خالص: 7 قاشق غذاخوری

سرکه انگور قرمز: 2 قاشق غذاخوری

سس خردل دیژون: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبون‌ها را به تکه‌های 1 سانتی‌متری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نان‌های تکه شده - به اندازه مربع های 1 سانتی‌متری - به تابه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه آن‌ها را باهم تفت دهید تا نان‌ها تست و طلایی شوند.

2. برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.

3. برگ‌های سالادی را در ظرفی بریزید و کلم‌های خرد شده را روی آن‌ها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آن‌ها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

4. از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.