طرز تهیه دمنوش دارچین و نعناع و آشنایی با خواص آن

مواد لازم

برگ نعناع                                                چند عدد
چوب دارچین                                             چند عدد

طرز تهیه

۱- چند عدد چوب دارچین را به همراه چند برگ نعناع در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دم کنید.

۲- در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از عسل استفاده کنید.

برخی از خواص این دمنوش

• این دمنوش خاصیت برطرف کننده درد و نفخ معده و اسهال را دارد.

• استنشاق بوی نعناع، باعث کاهش اضطراب و نگرانی می شود و مخلوط آن با دارچین، سطح هوشیاری فرد را افزایش می دهد و همچنین خاصیت آرامش بخش را دارد.

• نوشیدن این دمنوش سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و همچنین درمان موثری برای سرماخوردگی می باشد.

• این دمنوش تحریک کننده جریان خون است و باعث بهبود جریان گردش خون می شود.

• تسکین دهنده دردهای مفاصل می باشد

موارد منع مصرف

• نوشیدن این دمنوش در طول مدت بارداری توصیه نمی شود.

• نوشیدن آن به افراد سالمند یا افراد با فشار خون بالا یا افرادی که داروهایی مانند آسپرین که باعث رقیق شدن خون می شود مصرف می کنند توصیه نمی شود.