کیک گردویی با اسانس موز:


مواد لازم برای 5 نفر :


تخم مرغ                       4 عدد
وانیل                           1/2 قاشق چای خوری
اسانس موز                    1 قاشق غذا خوری
شکر                          1/2 پیمانه
شیر                           1 پیمانه
گردو خرد شده                 1 پیمانه
کره یا روغن مایع             3/4 پیمانه
آرد الک شده                   1/2 پیمانه
بکینگ پودر                   1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :


کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.


تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5  دقیقه دیگر بماند کافی است .