ته چین اسفناج:

 

 

مواد اولیه برای دونفر :


فلفل سیاه                                       به مقدار لازم
برنج                                           یك و نیم لیوان
نمك                                            به مقدار لازم
تخم مرغ                                        3 عدد
زعفران                                         یك دوم قاشق چای خوری
اسفناج                                          یك لیوان (پخته شده با نمك)


طرز تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته آن قدر به هم بزنید تا سفید شوند .زعفران را با ماست مخلوط كرده به تخم مرغ ها اضافه كنیدو سپس اسفناج پخته شده با نمك را به مواد اضافه كنید.

در ظرفی جدا برنج را با آب جوش و نمك نیم پز كنید و پس از آبكش كردن به مواد اضافه كنید وخوب هم بزنید .ظرفی مناسب انتخاب كنید و ان را با روغن یا كره چرب كنید و مواد را داخل ظرف بریزید و بقیه روغن را روی مواد اضافه كنید.

و برنج را دم بیندازید.پس از دم كشیدن برنج را به صورت قالبی جدا كرده و با ماست موسیر سفت و یا ماست چكیده تزیین كرده و سرو كنید.


نكات:

برای آنكه برنج به صورت قالب خارج شود سعی كنید از ظروف تفلون استفاده كنید و پس از اضافه كردن مواد با كفگیر آنها را فشار دهید تا سفت شوند.

میتوانید برای شكیل تر شدن غذا آن را درون پلو پز قرار دهید.

اگر كف قابلمه كمی زعفران و اسفناج درسته پخته شده بریزید (به شرطی كه شكل خود را حفظ كرده باشد)ته دیگ بسیار زیبایی خواهید داشت.