رولت جگر:

 

 

 

 

مواد لازم :

 
 
جگر                           ۲۵۰ گرم
   

جعفری خرد و سرخ شده         ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
   

زیتون خرد شده                 ۳ قاشق غذا خوری   


پیاز                           ۱ عدد
   

تخم مرغ                       ۴ عدد  


پیاز سرخ شده                  ۲ قاشق
   

نمک و زردچوبه               به مقدار لازم
   

رب گوجه فرنگی              ۱ قاشق غذا خوری   


روغن                        ۱ قاشق مربا خوری
   

 
طرز تهیه :



جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .
 
تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژيمي (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش )بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد . بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید .