طرز تهیه دو قوس ماهی غذای محلی استان بوشهردوقوس ماهی, ماهی, طرز تهیه دو قوس ماهی بوشهر, غذاهای محلی ایرانی, غذای محلی استان بوشهر, طرز تهیه دو قوس ماهی غذای محلی بوشهر

مواد لازم:

ماهی متوسط: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری

نمک و ادویه و زعفران: به میزان کافی

سیر: ۵-۶ حبه

پیاز متوسط: ۱ عدد

فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 

ماهی را پس از شستن و تکه کردن به آن نمک‌زده و آن را سرخ می‌کنیم وکنار می‌گذاریم. سیرها را کوبیده با پیاز رنده شده تفت‌می‌دهیم و رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب‌حل کرده و به آن اضافه می‌کنیم. وقتی به جوش‌آمد، نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده ومی‌گذاریم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافه‌کرده و روی ماهی سرخ شده می‌ریزیم. این غذاتند می‌باشد و می‌توانید مواد را لابه لای برنج هم‌گذاشته و میل نمایید.

نکته : اگر دوست داشتید میتوانید از تمر هندی نیز برای خوشمزتر شدن غذایتان استفاده کنید.