طرز تهیه تارت شکلاتی

مواد لازم

بیسکویت شکلاتی کرم دار خرد شده                 9 عدد

کره آب شده                                                 5 قاشق غذاخوری

شکر                                                           55 گرم

خامه پرچرب                                                 295 گرم

شکلات خرد شده                                         255 گرم

تخم مرغ                                                     2 عددد

وانیل                                                         1 قاشق چای خوری

نمک                                                         1/4 قاشق چای خوری

خامه پرچرب                                              2 قاشق غذاخوری

شکلات خرد شده                                      50 گرم

شربت ذرت                                              1 قاشق چای خوری

آب گرم                                                   1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد ( 375 درجه فارنهایت )  گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. بیسکویت و 5 قاشق غذاخوری کره و 55 گرم شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با دست داخل قالب پخش کرده و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه خنک شود.

295 گرم خامه را جوش بیاورید و روی 255 گرم شکلات داخل کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه صبر کرده و بعد آرام هم بزنید تا یکدست بشود.

تخم مرغ، وانیل و نمک را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کرده و سپس با شکلات آب شده مخلوط کنید.

مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار بدهید و بعد بگذارید به مدت یک ساعت کاملا خنک شود.

2 قاشق غذاخوری خامه را به جوش آورید و از روی حرارت برداشته و با 50 گرم شکلات مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد با شربت ذرت و آب گرم ترکیب کنید.

سس را روی تارت بریزید و بچرخانید تا سس روی همه تارت پخش شود و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار بدهید.

طرز تهیه تارت شکلاتی