طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی

آلبالو به دلیل خواص بی‌شمار و خاصیت ضدسرطانی میوه‌ای بی‌نظیر است و به همین سبب ترشی آلبالو نیز طرفداران زیادی دارد.

ترشی آلبالو از جمله ترشی‌های محبوب ایرانی است که طعم ترشی بی‌نظیر آن در کنار انواع غذاهای گوشتی وپلو‌ها مناسب می‌باشد.

مواد لازم

آلبالو نیم کیلوگرم

شکر یک قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

سرکه سفید نیم کیلوگرم

طرز تهیه

نیم کیلو آلبالو را شسته، در یک شیشه می‌ریزیم. یک قاشق مرباخوری نمک و شکر را اضافه می‌کنیم. در آخر سرکه سفید اضافه می‌کنیم تا روی آلبالو را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.

کالری موجود در ترشی آلبالو

مقدار کالری موجود در کل ترشی حدود 350 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از ترشی حدود 170 کیلوکالری می‌باشد.

چند نکته برای تهیه ترشی آلبالو:

  • بعد از چند روز ترشی آلبالو را بچشید تا از مقدار نمک آن مطمئن شوید.

  • سرکه سفید برای ترشی آلبالو مناسب تر است.

  • ترشی آلبالو باید در یخچال نگهداری شود، با این روش حتی تا یک سال هم می توانید ترشی را نگه دارید بدون اینکه لیز و شل شود.

  • وقتی آلبالوهای آن تمام شد، آب ترشی آلبالو را بیرون نریزد، برای تهیه سس سالاد از آن استفاده کنید، سس شما صورتی خوشرنگ میشود وجایگزین خوبی برای آبلیمو است.

  • اگر تنها از سرکه استفاده شود، باعث ترش شدن بیش از حد ترشی آلبالو شده و مزه آلبالو کم می شود.

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی

مطلب مرتبط

طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی