دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور:

 

 


مواد اولیه :


پودینگ توت فرنگی ۱ بسته

شیر  ۱ لیتر

پودینگ وانیلی ۱ بسته

بیسکویت پتی بور ساده به میزان لازم

 

طرز تهیه:


ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید .


پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه .

بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید .

پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید .

سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید .

 
نکات:


1_پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن .

2_بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) .
 
3_روی این پودینگ ها نوشته شده برای هر بسته به ۷۵۰ میلی لیتر شیر نیاز هست . بهتره۵۰۰ میلی لیتر شیر درست کرد تا پودینگ غلیظ تر بشه . چرا ؟ برای اینکه وقتی می خوایم پودینگ رو روی بیسکویت ها بریزیم غلظت و سنگینی اونا باعث بشه که بیسکویت ها بالا نیان و روی مایع شناور نشن .