طرز تهیه باترمیلک خانگی + آموزش تصویری

باترمیلک چیست و چگونه تهیه می شود ؟

باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند.
در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و بجای آن از باترمیلک استفاده می کنند.

برای تهیه باتر میلک خانگی به دستور زیر مراجعه کنید:

مواد لازم :

شیر : ۱ پیمانه 

آبلیمو یا سرکه سفید : ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه باترمیلک خانگی :

برای درست کردن باترمیلک کافی است که 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و قبل از استفاده 5 تا 10 دقیقه زمان بدهید تا باترمیلک آماده شود.

طرز تهیه باترمیلک خانگی + آموزش تصویری