جلوگیری از بیماری های قلبی :

بیماری های قلبی

مرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند.
کاهش بیماری های قلبی با ویتامین Cمطالعات محققان دانشگاه کپنهاگ نشان می دهد که احتمال بروز بیماری های قلبی و مرگ زودرس در افرادی که در رژیم غذایی خود از ویتامین C بیشتری استفاده می کنند، کمتر است.

به گزارش ساینس، این مطالعه با بررسی رژیم غذایی و اطلاعات ژنتیکی حدود 100 هزار شهروند دانمارکی صورت گرفته است و نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی ویتامین C نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی دارد.

در ادامه این گزارش آمده است که رژیم غذایی حاوی سبزی و میوه هایی که ویتامین C دارند، از مرگ زودرس نیز جلوگیری می کند. میزان کاهش بیماری های قلبی و مرگ زودرس در افرادی که ویتامین C بالایی مصرف می کنند، به نسبت افراد عادی، به ترتیب 15 و 20 درصد کمتر است.

تحقیقات نشان می دهد که ویتامین C، سبب توسعه بافت همبند در بدن می شود. این بافت از ارگان های داخلی بدن محافظت می کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان موجود در ویتامین C، سلول ها و مولکول های زیستی را در مقابل استرس محافظت می کند. استرس یکی از مهمترین دلایل بروز بیماری های قلبی است.

مرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند.