طرز تهیه کوکوی والک دو رنگ

مواد لازم برای 6 نفر:

300 گرم والک پاک کرده

100 گرم برگ کاهو پیچ

100 گرم گردوی خرد شده

8 عدد تخم مرغ

1 عدد پیاز متوسط

4 عدد سیب زمینی متوسط

1قاشق سوپخوری آرد

نمک،فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

1قاشق سوپخوری گل سرخ پودر شده

2 قاشق سوپخوریزعفران آب کرده

روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب بپزید.والک ها را شسته و خرد کنید.برگ کاهو را هم ریز خرد کنید.

2. در یک کاسه مناسب چهار عدد تخم مرغ بشکنید و خوب هم بزنید. نمک، فلفل،زردچوبه و آرد را هم اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

3. حالا گردوی خرد شده و پودر گل سرخ را به مخلوط بیفزایید. نوبت به سبزیجات (والک و کاهو)می رسد،آنها را هم به مایه کوکو افزوده و خوب هم بزنید.

4. در تابه ای مناسب روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد مایه کوکو را در تابه ریخته، صاف کنید.حرارت را ملایم کرده،در تابه را گذاشته و صبر کنید تا مایه کوکو خودش را بگیرد.

5. سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و با رنده ریز کنید.پیاز را هم پوست کنده و رنده کنید.مواد را در کاسه ای ریخته،چهار تا تخم مرغ باقی مانده را هم روی آنها بشکنید.مواد را خوب هم بزنید.

6. زعفران آب کرده،نمک،فلفل سیاه و زرد چوبه را به مایه کوکو سیب زمینی اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

7. مایه آماده کوکو را روی کوکوی والک بریزید و با پشت چنگال صاف کنید.دوباره در تابه را بگذارید تا هر دو کوکو با حرارت ملایم بپزند.بهتر است شعله پخش کن بگذارید.

8. بعد از اینکه کناره های کوکو سرخ شد،با دقت کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.بعد از پخت کوکو را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید.

طرز تهیه کوکوی والک دو رنگ

 

مطالب مرتبط

والک و خواص آن

طرز تهیه والک پلو