طرز تهیه ی شامی دال عدس

مواد اولیه :

عدس نارنجی یا دال عدس 130 گرم

هویج ریز رنده شده 250 گرم

آرد سوخاری 150 گرم

کنجد 30 گرم

پنیر پیتزا یا پنیر چدار 100 گرم

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 2 عددطرز تهیه ی شامی دال عدس

طرز تهیه :

عدس رو با دو لیوان اب و کمی نمک بذارید بپزه طوری که بعد از پخت آب براش نمونه...

بعد از پخت با هویج رنده شده و پنیر و نمک و پیاز رنده شده و 40 گرم آرد مخلوطش کنید

 

من خود مایه شامی رو نیم ساعت تو یخچال گذاشتم تا یکم خودشو بگیره چون از همون اولم منسجم بود

بعداز این مدت روغن داغ کردم و از مواد اندازه یه گردو تو دستم پهن کردم و ابتدا در تخم مرغ و بعد در مخلوط آرد سوخاری و کنجد غلطوندم و در روغن داغ سرخ کردم.

بعد از اینکه نصف شامی ها رو درست کردم...

تخم مرغ و آرد باقیمونه رو به مایه شامی اضافه کردم و مثل شامی معمولی تو دستم پهن کردم و تو روغن داغ سرخ کردم

هر دو مدل بسیار خوشمزه بود.

با سس کچاپ و فلفل بسیار خوشمزه بود.

سوران